itSMF nyhetsbrev uke 23

Velkommen til en flunkende ny DevOps-podkast!

Med inspirasjon fra forrige itSMF-konferanse lanserer vi nå podkasten: DEVOPS! Konferansen «Wake me up! IT for en bærekraftig fremtid» handlet om DevOps og digital transformasjon, og hvordan høyhastighets-IT må brukes for å skape en smart, grønn og rettferdig fremtid. Men hvordan lykkes med DevOps? Dette vil vi utforske nærmere!

I podkasten DEVOPS møter du podkast-vertene Anne-Kristine Næss og Signe-Marie Hernes Bjerke. Begge har lang fartstid innen fagfeltet, men blir stadig fasinert av hvor mye nytt og spennende det fortsatt er å lære. Inspirert av alle temaene på konferansen har de mye å prate om!

Sammen med sine gjester utforsker de hva DevOps er og hva det krever av virksomhetene som ønsker å jobbe på denne måten.


Første episode er nå lansert!

Hør den her: https://spoti.fi/43kxihW
 
I første episoden setter vi digital transformasjon i perspektiv. Vi reflekterer over forskningen til professor Carlota Perez som viser at vi nå står midt i vendtpunktet i softwarealderen. DevOps er uten tvil en del av det store gjennombruddet, og virksomheter som ikke følger med, risikerer bli utkonkurrert. Samtidig er medfører DevOps en stor kulturendring. Vi håper vår DevOps-podcast kan være en støtte på reisen!

Hjelp oss å spre budskapet!

  1. Finn podkasten DEVOPS på Spotify eller Podcaster, og trykk «Følg»

  2. Fortell om podcasten til kollegaer og venner og del gjerne nyheten på Facebook og Linkedin

  3. Har du et tema du ønsker vi skal ta opp i podkasten, så send en e-post til  itsmf@itsmf.no


Ressursside med opptak av foredrag

Ressurssiden med opptak av foredrag fra forrige konferanse er fortsatt tilgjengelig. Vi vil referere til flere av disse foredragene i podkasten. Formålet er å legge til rette for enda mer kunnskapsdeling og læring, og vi sender en stor takk til alle dyktige foredragsholdere som har gitt tillatelse til å tilgjengeliggjøre opptak.
 
Logg inn på ressurssiden her: https://itsmfkonferansen.no/ressursside/


Generalforsamling i itSMF Norge 2023

Vi minner om generalforsamling i itSMF Norge 2023.
Tid: Tirsdag 6. juni 2023 kl. 18:00
Sted: Teams

Lenke til møtet og sakspapirer publiseres fortløpende på itsmf.no.

Silje Falla Tørmoen