«Wake me up! – IT for en bærekraftig fremtid» 2.0

Nå er vi i gang igjen! Neste itSMF-konferanse blir 6.-8. mars 2024. Digital transformasjon og bærekraft står igjen i fokus. Hold av datoen, påmeldingen åpner snart!

Siden forrige konferanse ble tatt så godt imot, vil vi fortsette i samme spor: Hvordan lykkes i den digitale tidsalder? Hvordan ta små steg og lære underveis? Hvordan skape arbeidsplasser der folk trives og får brukt sitt fulle potensial? Hvordan skape verdi raskt, og samtidig styre utviklingen i en bærekraftig retning?

Ifølge fjorårets keynote, forskeren Carlota Perez, er vi ved et vendepunkt i «programvarens tidsalder», der de beste utkonkurrerer alle andre. Hun oppfordret til å lære av tech-giganter og digitale startups, som har tatt smidighet til et nytt nivå og akselererer verdiskapingen. Samtidig viste hun hvor avgjørende det er at vi raskt endrer kurs mot en smart, grønn og rettferdig fremtid. Du kan se opptak av foredraget her: https://itsmfkonferansen.no/ressursside/

Mange norske virksomheter har begynt på en reise for å bli mer smidige og endringsdyktige. La oss komme sammen og dele erfaring om Lean, DevOps, ITIL 4, Cloud, AI, ledelse, kultur og mye mer.


«Wake me up! – IT for en bærekraftig fremtid» 2.0

Vi inviterer herved til en ny «Wake me up!»-konferanse. Vi gjenbruker tittel og logo fra i fjor, fordi symbolikken er så sterk, med tre viktige beskjeder som setter en ramme for konferansen:

  1. Wake me up!: Smidig tankesett angår alle. De som ikke følger med, risikerer å bli utkonkurrert.

  2. Avicii-logo: Psykologisk trygghet er viktig for å skape lærende organisasjoner og vesentlig for å lykkes med DevOps. Logoen gir en påminnelse om mental helse.

  3. Bærekraft: DevOps, AI og høyhastighets-IT øker innovasjonstakten. Dette gir nye muligheter, men også trusler. Å inspirere til bærekraftige sirkulære tjenester er viktigere enn noensinne.

Velkommen til den 21. itSMF-konferansen: “Wake me up! – IT for en bærekraftig fremtid!” (2.0) Clarion Hotel Oslo Airport, 6.-8. mars 2024. 


Call for paper: Har du forslag til et foredrag på neste itSMF-konferanse?

Har du lyst til å holde foredrag på konferansen, kan du sende en e-post til itsmf@itsmf.no. Vi er spesielt på jakt etter gode brukerhistorier som viser hvordan nye arbeidsmåter kan føre til økt verdiskaping. For inspirasjon til temaer, sjekk ut fjorårets program på https://itsmfkonferansen.no/


Podcasten DEVOPS

Podcasten DEVOPS har nå godt over tusen nedlastinger, det er gøy! Send oss gjerne din tilbakemelding, Vi tar også imot forslag til aktuelle tema og nye gjester.

Hør podcasten DEVOPS her: https://spoti.fi/3nS2ndi


itSMF Norge har fått nytt styre!

I det nye styret har vi representanter fra et bredt spekter av virksomheter. I tillegg til medlemmer med lang fartstid i organisasjonen, har vi også fått med nye krefter med entusiasme for beste praksis innen produkt- og tjenestestyring. Det nye styrtet vil ha fokus på å gi verdi til våre medlemmer gjennom formidling av kunnskap og inspirasjon. Les om det nye styret her: https://www.itsmf.no/styret

Vi ønsker alle medlemmer en fin uke!
Hilsen itSMF-styret
ved Signe-Marie Hernes Bjerke,
programleder for itSMF-konferansen 2024

Silje Falla Tørmoen