itSMF nyhetsbrev februar

Kjære itSMF-medlemmer!

Endelig er samfunnet åpent igjen. Dessverre kom åpningen litt for sent til å få arrangert itSMF-konferansen i mars, men nå har vi gode nyheter! Vi har satt opp ny dato:

 

Ny konferansedato:

Den 20. itSMF-konferansen blir arrangert på Clarion Hotel Gardermoen 9.-11. november 2022:

«Wake me up! – Service management for en smidig og bærekraftig fremtid!»

 

Hold av datoen allerede nå! Dette vil du ikke gå glipp av. Siden det er 20-årsjubileum har vi fått inn Signe-Marie H. Bjerke som programansvarlig. Hun ledet programkomiteen fra 2004 til 2014, så hun har lang erfaring. Hun sier konferansen i år blir spesielt viktig. Vi er inne i en tid med store endringer, og mye har endret seg innen fagfeltet vårt de siste årene. Det er snakk om et paradigmeskift i måten vi leverer IT-tjenester på. Virksomheter må omstille seg til et nytt tankesett og sette sine verdistrømmer i fokus. De som ikke følger med i utviklingen, kan bli utkonkurrert av en liten oppstartsbedrift. I slike tider er det spesielt viktig både med erfaringsdeling og kunnskapsheving!

 

Har din virksomhet en erfaring å dele?

Programkomiteen er på jakt etter brukerhistorier og erfaringer, spesielt innen ITIL 4, Lean, Agile, DevOps, Design Thinking, samt kultur, endringsledelse, transformasjonsledelse, selvstyrte autonome team og verdiskaping. Har du en idé til et foredrag, send en e-post til sigma@teambyggerne.no.

 

 

Vil du være med i itSMF-styret?

Styret i itSMF Norge ser etter to nye engasjerte styremedlemmer for kommende toårsperiode.

itSMF er en interesseorganisasjon med selvstyrte avdelinger i over 50 land. Formålet er å dele god praksis for styring av IT-tjenester, bl.a. gjennom medlemsmøter og konferanser. Målgruppen er alle virksomheter som ønsker å forbedre og modernisere sine IT-tjenester, både i privat og offentlig sektor. Dette er spesielt spennende i disse tider, fordi «best practice» er i rask endring. «ITIL 4 – ITIL for the digital age» har tatt inn over seg at det kreves omstilling til et agilt tankesett. Det handler om kultur, ledelse og organisering for en ny tid – for å kunne skape bærekraftige tjenester som støtter stadig endrede kundebehov.

 

Har du lyst til å høre mer om styrets arbeid, eller kanskje allerede nå vet at du har lyst til å stille til valg?

Ta kontakt med Ragnhild.Mellem.Arnesen@hnikt.no.

Frist 10. mars. For mer informasjon om itSMF se: www.itsmf.no.  

 

Last ned nyhetsbrevet her

Carl Erik Engebaakken