Bruk konferansen som teambygging!

Hva er verdien av en oppdatert og inspirert ansatt?

I tiden fremover må virksomheter tilpasse seg en verden der endringer skjer raskt. Det forventes at virksomheter må kunne respondere raskt på både kundekrav og samfunnsbehov. I slike omgivelser er det smidige arbeidsmåter som vinner. De som ikke henger med, risikerer å bli utkonkurrert. Så, hva er da verdien av en inspirert ansatt?

Vi vet at mange virksomheter står i en stor omstilling, og målet med itSMF-konferansen er å gi en boost både for kunnskap og inspirasjon. Den gir også muligheten til å skape et verdifullt nettverk og utveksle erfaringer med andre virksomheter på samme reise. I tider med store endringer er det ekstra viktig med kunnskapspåfyll. Det handler om å skape lærende organisasjoner, der hver enkelt både forstår hva som er viktig og ser nye muligheter.


To dager igjen av Early Bird: Gi en bærekraftig julegave!

Viktig melding til alle sjefer: Dersom du trenger en bærekraftig “siste liten” idé til julegave til dine medarbeidere, så gå til nettsiden til itSMF-konferansen. Fram til midnatt fredag kan du sikre deg to dagers tettpakket konferanseprogram med håndplukkede foredragsholdere til 9500,-! Vi har passert 120 deltakere og påmeldingene strømmer inn.

Dine ansatte får en bærekraftig julegave, og virksomheten får mer inspirerte ansatte. Snakk om vinn/vinn-løsning! Smidige arbeidsmåter krever tverrfaglig samarbeid. Det gjelder å få alle medarbeidere med på endringene, både med hodet og hjertet. Hvem vet: Kanskje det er akkurat denne julegaven fra virksomheten som kan gi vind i seilene og sette en ny kurs?

Fordeler for medarbeider:
- Føle seg verdsatt
- Holde seg oppdatert på viktig kunnskap
- Skape nettverk og utveksle erfaring med andre virksomheter
- Få inspirasjon til forbedringsarbeid i egen virksomhet
 
Fordeler for virksomheten:
Markedet er støvsugd for dyktige ressurser innen DevOps, smidig og digital transformasjon. For å sikre seg medarbeidere med denne kompetansen, er det best å utvikle dem sjøl!


Bruk konferansen som teambygging!

På itSMF-konferansen kommer ofte mange fra samme bedrift, og konferansen brukes som «teambygging». Gruppen kan fordele seg på ulike parallell-sesjoner, utveksle innsikt og sammen planlegge hvordan forbedringer kan iverksettes i egen bedrift. En engasjert og inspirert gruppe har langt større gjennomføringskraft enn en enkeltperson.


Gi en workshop-opplevelse i julegave!

I år har vi en rekke fantastiske workshops. Sjekk ut workshop-programmet her: Workshops – itSMF-konferansen Disse er åpne for alle, uavhengig om du kommer på konferansen eller ikke! Og de er enda billigere enn i fjor!

Her er temaene for årets workshops:
Workshops kl. 1400-1600

 
Workshops kl. 1630-1830 

Pris kr. 2900,- per workshop. Meld deg på to workshops for 5200,-.
 
The Phoenix Project – en DevOps-simulering – kl. 1600-1830

The Phoenix Project: Business Agility simulering  - Pris 5200,-


La oss skape møteplassen alle snakker om!

Denne uka kan du lese intervju med konferanseleder Signe-Marie Hernes Bjerke i Computerworld!


Hjelp oss å spre budskapet om konferansen!

Som vanlig så gleder vi oss til å lage en unik samling for hele fagmiljøet. Vi er derfor glade for «likes», kommentarer og delinger på LinkedIn og Facebook, og alt som hjelper oss å spre budskapet om konferansen. Send gjerne dette nyhetsbrevet videre til kolleger og venner.

Fortsatt god adventstid,
hilsen fra konferansekomiteen

Silje Falla Tørmoen